POGOJI

 

Splošni pogoji obravnavajo poslovanje spletne trgovine www.veselentke.com in www.happynotes.eu, obveznosti in pravice kupca oz. naročnika in ponudnika (Inga Ulokina - samozaposlena v kulturi ) ter njun poslovni odnos.

 POSTOPEK SPLETNEGA NAKUPA

Didaktično igro Vesele notke in njene ralzičice lahko s spletnim obrazcem naročite vse dni v letu. Naročilo obdelamo in vam odgovorimo po e-pošti še isti dan razen med vikendi in prazniki.

Če imate pri izpolnjevanju ali pošiljanju spletnega naročila kakršnekoli težave ali pa v dveh delovnih dneh ne dobite odgovora na naročilo, nas nikar ne oklevajte poklicati ali nam pisati. Z veseljem bomo Vam pomagali.

 

IZPOLNJEVANJE SPLETNEGA OBRAZCA ZA NAROČILO

1. Naročam. Izberite izdelek, ki ga želite naročiti. Ob naročilu več istih izdelkov vpišite želeno število v skrajno spodnje polje, rezervirano za Vaše sporočilo.

2. Podatki naročnika. Vpišite svoje resnične podatke. Le ti omogočajo nemoten potek obdelave in izvedbe naročila.

3. Način plačila in dostave. Izberite, kako želite plačati naročeno: po povzetju (plačate poštarju ob dostavi) ali z bančnim nakazilom ( kupnino nakažete na naš TRR). Izberite želeni način dostave/prevzema: po pošti na navedeni naslov ali naročene izdelke po predhodnem dogovoru lahko osebno prevzamete v Celju (v dopoldanskem času med delovnim tednom) in pri tem stroškov dostave ni.

4. Dodatno sporočilo. Če bi nam v zvezi z naročilom radi še kaj sporočili, to vpišite v spodnje polje.

5. Strinjanje s Splošnimi pogoji. S kljukico označite, da se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine www.veselenotke.com/www.happynotes.eu Besedilo Splošnih pogojev vam bo na spletni strani www.veselenotke.com / www.happynotes.eu na voljo tudi po sklenitvi pogodbe, da si ga lahko po želji še preberete, shranite ali natisnete.

6. Želim prejemati spletni glasbeni časopis "Vesele notke". S kljukico potrdite, da želite na vneseni e-naslov enkrat mesečno prejemati naš spletni glasbeni časopis. Vsebina časopisa je namenjena mladim glasbenikom, pedagogom in vsem ljubiteljem glasbene umetnosti. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo v e-sporočilu.

7. Oddaj naročilo. Preverite vnesene podatke, po kliku na gumb Oddaj naročilo bo vaše naročilo dokončno in zavezujoče oddano in poslano v obdelavo.

Na e-naslov, ki ste ga navedli ob naročilu, vam bomo še isti delovni dan (če ste naročilo oddali med vikendom ali prazniki pa prvi delovni dan po tem) poslali račun in nadaljnje informacije v zvezi s potekom vašega naročila.

 

NAČIN PLAČILA, DOSTAVA IN STROŠKI DOSTAVE

Plačati je mogoče na dva načina:

- po povzetju

Ob izbranem plačilu po povzetju je pošiljka odkupna, stroški poštnine in odkupnine, ki jih krije kupec, so skupaj 3,80 eur. Ob prevzemu blaga poštar kupcu zaračuna še 1,10 eur za plačilo po UPN obrazcu.

- z bančnim nakazilom na TRR ponudnika

Ponudnik na e-naslov naročnika, ki ga je ta navedel ob naročilu, pošlje predračun s potrebnimi podatki za nakazilo sredstev na TRR ponudnika. Ko naročnik opravi plačilo in so sredstva na računu ponudnika, ta odpošlje blago. Pri tem nastanejo stroški pošiljanja paketa 2,55 eur, ki jih krije kupec. Naročeno lahko s predhodnim bančnim nakazilom na TRR podjetja in po predhodnem dogovoru kupec prevzame tudi osebno v Celju. Pri tem stroškov poštnine ni.

 

VELJAVNOST NAROČILA

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme povratno e-sporočilo). Od tega trenutka se cene in drugi pogoji nakupa ne spreminjajo več in so zavezujoči za obe stranki.

 

ODSTOP OD NAROČILA IN VRAČILO BLAGA

V 14 dneh od prevzema blaga ima kupec brez navedbe razloga pravico odstopiti od nakupa. Po tem ima kupec še nadaljnjih 14 dni časa, da nepoškodovano blago vrne prodajalcu in pri tem sam poravna stroške pošiljanja.

Po prejemu identičnega, nerabljenega in nepoškodovanega blaga ponudnik najkasneje v 15 dneh vrne kupcu kupnino. H vrnjenemu blagu priloži kupec tudi račun kupljenega blaga in osebne podatke ter transakcijski račun, kamor želi, da mu ponudnik vrne znesek. Pošiljk vrnjenega blaga z odkupnino ponudnik ne sprejema.

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje, da bo vse zaupane podatke varoval v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in jih ne bo posredoval tretjim osebam ali jih kako drugače zlorabil. Ob potrditvi in strinjanju kupca (ob naročilu) bo ponudnik največ enkrat mesečno uporabil e-naslov kupca za pošiljanje spletnega glasbenega časopisa "Vesele notke".

 

DRUGI POGOJI

Prodajna pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.

Nakupe v spletni trgovini www.veselentke.com in www.happynotes.eu smejo opravljati samo starejši od 18 let.

Ponudnik ne odgovarja za morebitno nedelovanje spletne strani www.veselenotke.com in www.happynotes.eu, za motnje pri njeni uporabi ter za katerokoli drugo napako v zvezi z njo. Brez predhodnega opozorila sme    delovanje spletne strani in trgovine www.veselenotke.com in www.happynotes.eu ter si pridržuje pravico do vsebinskih in drugih sprememb Splošnih pogojev.

 

 

Inga Ulokina - samozaposlena v kuturi,

pedagoginja in instrumentalistka

 

Kovinarska 16

3000 Celje

Slovenija

 

matična št.: 2544091000

ID št. za DDV: 22175636

ni zavezanec za DDV

Vpis v Poslovni register Slovenije 1.7.2016

TRR: IBAN SI56 0223 2142 4039 977  ( NLB d.d.)

 

 

 

 

mob.:

+386 (0)70 83 86 87

e-mail: info@veselenotke.com

 

 

 

© 2016 veselenotke.com

design by Esinartstudio

esinartstudio@gmail.com